Ellerhva med Eplekanelsnurrer. Glutenfri gjærbakst er ikke bare bare, og luftige og gode boller som holder seg myke og saftige i mer enn fem minutterer den hellige gral…
Både taco og pannekaker på en gang. Det blir et slags kinderegg for ungene, det kan jeg love. Tacopannekakene er laget av vanlig pannekakerøre smakssatt med litt meksikanske krydder, og fylt med det man ønsker av tacofyll
Her kan du se hva noen av produktene som snikgjest skal bruke i de kommende blogginnleggene. I Norge er vi vant til å bake med hvetemel, mens andre land benytter seg av lokale råvarer som maismel, rismel, kokosmel, tapioka, mandelmel osv
Etter at jeg skrev på Facebook at vi hadde spist på en neobistro fikk jeg flere spørsmål om hva det var, så nedenfor forklarer jeg hva som ligger i den betegnelsen
Heldigvis skrev jeg opp nøyaktig hva jeg hadde i deigen. Jeg finner stadig nye produkter fra "overthere" på nettet, men det kan jo ikke bestilles hit, så da sjekker jeg alltid ingredienslisten og ser om jeg kan klare å lage omtrent det samme
Sjekk ut våre oppskrifter for å få ideer om hva du kan lage med disse nudlene. Søtris, Rismel, Rismel av søtris, Tapiokapulver, Rispapir, Springroll pastry, Wonton pastry, Mungbønner, Soyabønner, Tapioca pearl og mange typernudler