Hos meg blir det mye gresskar om dagen, ikke fordi det nærmer seg Halloween, men fordi jeg syns det er utrolig godt og at du kan lage så mye forskjellig med det
Nå har det blitt mye oppskrifter med gresskar i det siste, men det er så godt og jeg er ikke lei, så etterpå blir det en tur på Bondens Marked for å handle grønnsaker og flere gresskar
Gresskar, eks hokkaido. Start med å skrelle gresskaret. Når skallet er av kan du bruke en spiseskje til å fjerne steinene som ligger i midten av gresskaret
Bruk innmaten i et stort vanlig gresskar, hokkaido- eller butternutgresskar. Gresskar altså, kanskje det beste med høsten… I alle fall når det gjelder grønnsaker, synes jeg
Nå er det jo rette tiden for gresskar, så idag har jeg laget gresskarsuppe. ) Gresskar er en veldig sund og mettende grønnsak som inneholder mange av de mineraler og vitaminer som er gode i den kalde tiden når vi trenger litt enstra energi
PULL ELG kokt med gresskar og øl i brød med skogens gull og ramsløk. Pull Elg med gresskar og øl. 200 g økologisk hokkaidogresskar (siden den er økologisk trenger du ikke å ta av skallet ). #mat #festmåltid #matstreif #matbloggsentralen #utfordring #økologisk #norsk #kortreist #lokalmat #pull #elg #slowcook #gresskar #jordskokk #ost #ramsløk #bondensmarked #ølkokt 3 oster med
Gresskaret jeg kjøper heter Hokkaido og er den litt mindre knalloransje sorten. Gresskar er jo noe som forbindes med Halloween, men jeg kjøper dette helt fra den norske sesongen starter
Nå er det jo rette tiden for gresskar, så idag har jeg laget gresskarsuppe. ) Gresskar er en veldig sund og mettende grønnsak som inneholder mange av de mineraler og vitaminer som er gode i den kalde tiden når vi trenger litt enstra energi