Pizza med kjøttdeig, løk,sjampinjong, bacon og pepperoni. Mange legger fersk sopp direkte på pizzaen og lar den steke i ovnen, men jeg synes definitivt den blir best etter å blitt surret lett i smør først
Tørrgjær. Kjøttsaus Imens deigen hever har du tid til å lage en god og hjemmelagetpizzasaus. Ha den stekte karbonadedeig sammen med pizzasausen når den er ferdigstekt
Hva er vel mer passende på en lørdag enn hjemmelagetpizza. Pizzabunn. Pizzabunn. 1 pakke tørrgjær. 12 pizzastykker som hver og en gir deg godt over 16 g protein og 170 sunne kcal fylt med næring og fiber. 1 pakke tørrgjær. 12 pizzastykker som hver og en gir deg godt over 16 g protein og 170 sunne kcal fylt med næring og fiber
Pizza, igjen. Vi er vel kanskje ikke de eneste som fort spiser pizza en gang i uka. Har flere spennende pizzatoppingoppskrifter liggende på lager, bare sånn hvis du lurte liksom
Denne pizzabunnen blir kjempegod, jeg liker best tynne Italienske pizzaer og denne ble nettopp slik. Den perfekte pizzabunn kombinasjon er havregryn eller havremel og fint speltmel , da blir det en skikkelig god pizzabunn, synes jeg
1) Først varmer en opp vannet på 37 grader og rører inn gjæren. 20 minutter, mens en gjør klart pizzafyllet. 3) Kjevl ut deigen og tilsett pizzafyllet. 4) La pizza steke på 225 grader i 10 - 15 minytter