Havrekli og lavkarbo oppskrifter

Lavkarbo diett – dag LIII

Lavkarbo diett – dag LIII

Håper dere har hatt en fin uke så llangt, jeg har gått meg en lang tur og vært hjemme å slappet av etter det
Lavkarbo diett – dag LII

Lavkarbo diett – dag LII

Gikk meg en lang tur og slappet av hjemme etter det. Stek vego bollene raskt i litt nøytral olje, og legg til side (de skal ikke være gjennomstekt)
Lavkarbo diett – dag V

Lavkarbo diett – dag V

Bland sammen havrekli, smøreost og egg i en bolle rør godt, og smak til med søtningsmiddel og salt. Heisann, da er jeg ferdig med den femte dagen av lavkarbo kuren, og jeg er fortsatt i fin form
Lavkarbo diett – dag LVII (veiedag)

Lavkarbo diett – dag LVII (veiedag)

Pisk sammen havrekli, egg, stevia, kremost og salt. Heisann, har en litt rolig start på dagen i dag har bare sett på TV og kost meg – deilig med sånne dager også
Lavkarbo diett – dag XXXXVIII

Lavkarbo diett – dag XXXXVIII

Deilig at fine været fortsetter, ar syklet meg en tur i dag også. Det er viktig å holde seg litt i bevegelse også
Lavkarbo diett – dag LXII

Lavkarbo diett – dag LXII

Jeg har gått meg en lang tur i dag også. smak til med nykvernet salt og pepper. Om du ikke har kjøpt lammebog i skiver, må du dele bogen opp i grove stykker
Lavkarbo diett – dag LXIII

Lavkarbo diett – dag LXIII

Jeg har gått meg en lang tur i dag også + møtt ei venninne på Grunerløkka. Vi tuslet oss en tur ned til byen og endte opp på BareJazz, en av mine favoritt kafeer
Gastronomisk Institutt, nå med lavkarbobrød

Gastronomisk Institutt, nå med lavkarbobrød

Lunsj består av en skive grovt brød eller lavkarbo brød, masse salat og grønnsaker, gjerne en halv avokado, noen skiver skinke, kylling, reker eller fisk og litt fransk dressing som jeg lager selv

Lavkarbobrød

Pisk eggene sammen først og bland inn resten av ingrediensene. Brødet har god holdbarhet og oppbevares best i kjøleskapet
Pitabrød lavkarbo

Pitabrød lavkarbo

Kjempefine å fylle med både det ene og det andre. Idag skal dere få oppskriften på lavkarbo pitabrød. Bland alt det tørre i en brødpose og rist
Lavkarbobrød

Lavkarbobrød

Pisk eggene sammen først og bland inn resten av ingrediensene. Brødet har god holdbarhet og oppbevares best i kjøleskapet

Lavkarbo brød

Pisk egg, bland inn cf og olje. Tilsett resten og rør godt. Oppbevares i kjøleskap og kan fryses. Stekes i brødform nederste rille 180 grader i 60 min