HAVREKJEKS MED EPLE OG KANEL HER ♥HJORTEGRYTE HER ♥SAFTIG BLÅBÆRKAKE MED VANILJEKREM HER ♥KREMA GRØNNSAKSSPAGETTI MED LAKS HER ♥SUNNE VAFLER MED NUGATTI HER ♥HJORTEKARBONADER MED STEKT LØK, POTETBÅTER OG KVITLØKSKREM HER ♥GROV MIDDAGSPAI MED SPEKESKINKE, FETAOST OG ASPARGES HER ♥EPLESYLTETØY MED DADLER HER ♥KREMA GRØNNKÅLSUPPE HER ♥AUBERGINE PIZZA HER ♥Besøk meg vidare på
Smelt smøret forsiktig og tilsett vannet. Disse havrekjeksene har mye godt i seg. Jeg har valgt vekk hvetemel og sukker, og erstattet dette med mandelmel og sukrin/sukrin gold i stedet
Havrekjeks. på en gammel benk i hagen. Nyt høsten,med skikkelig GODE havrekjeks i en krukke. 3 dl havregryn3/4 dl sukker150 g mykt smør1,5 dl hvetemel. 1,5 dl hvetemel
Ha smør og melk i med det tørre (og la det stå og trekke i kjøleskap til væsken absorberes). Denne oppskriften på deilige havrekjeks har jeg fra oldemor Harriet sin kokebok som jeg har overtatt
Ha i det smelta smøret og vannet. OPPSKRIFT PÅ HAVREKJEKS MED BÅDE LINFRØ OG SOLSIKKEKJERNER. 2 kopper smør, smeltet’. 4 kopper hvetemel. 4 kopper hvetemel
Man drar hjem og baker havrekjeks og blogger om det selvfølgelig. Idag dro vi på skolen for å finne ut at dagens forelesning var avlyst, og hva gjør man da