Så har jeg bloggen- andre sosiale media som skal oppdateres, middag som skal forberedes, leilighet som burde ryddes og shines til datteren vår får besøk i helga… and the list keeps going
Akkurat nå sitter jeg her med middagen og googler meg frem til informasjon om Budapest. HARDU TIPS. Isåfall sier jeg hjertelig takk til det Ungarn er et sted jeg aldri har vært
Egge renses og deles før man har det i suppen, ha gjerne brød til om du ønsker det. Jeg har fortsatt ikke vært på butikken å handlet, men var sulten som en ulv da jeg kom hjem, og må man hive seg rundt å kjappe seg å lage noe kjapt
Hvis du vet at du skal ha fisk på mandag og torsdag, linser på onsdag og rødt kjøtt på lørdag og søndag, så hardu allerede kommet langt på vei i planlegginga
Denne frokostretten likner litt på frokosttertene jeg har blogget om tidligere. Stek baconet litt i pannen før dulegger det som en kant rundt muffinsformen
Skrell eggene og hakk opp pølser om duhar det til. Tilsett litt og litt vann mens du rører, la det bli tykt før du tilsetter nytt vann fortsett til duhar brukt alt, når det koker så kan du godt skru ned varmen så det holder seg akkurat på kokepunktet
Om duhar et vaffeljern som har et lys som viser når vaflene er ferdig, det har jeg, så la vaflene steke et par minutter til etter at dette lyset har kommet på
Du trenger. egg. Slik gjør du. Legg loffskiven i bunnen av muffinsformen. legg så baconskiven i en ring langs veggen på muffinsformen, og oppå loffskiven
La putre på svak varme så lenge duhar tid, gjerne en halvtime eller mer. Serverer jeg denne til frokost, brunsj eller lunch lager jeg tomatsausen kvelden før og varmer opp og har i eggene på morgenen
Soyaeddik om duhar (dette kjøpes hos asiatiske matvareforretninger og anbefales på det sterkeste). Jeg har valgt filet av lår rett og slett fordi det smaker så mye bedre og nå endelig er lett tilgjengelig i butikken