Gulrot potet løk og kjøtt oppskrifter

Kjøtt i mørke

Kjøtt i mørke

Server med kokte grønnsaker f eks gulrot, rosenkål og kokte poteterog nyrørte tyttebær. Potetstappe kan erstatte potetene
Ferskt kjøtt og suppe

Ferskt kjøtt og suppe

eks bog eller høyrygg. 1 kg kokekjøtt av storfe, f. 3 stk gulrot. 1 stk finhakket løk. 5 dl kjøttkraft eller buljong. 800 g potet
Gryte med rotgrønnsaker og kjøtt

Gryte med rotgrønnsaker og kjøtt

Igår hadde vi en deilig middag med rotgrønnsaker oggrytekjøtt/ sosekjøtt. Blogg. Det er lurt å velge kjøtt som oksehøyrygg da kjøttet blir mørt og godt
Heksegryta mi.. (Kjøtt i mørket)

Heksegryta mi.. (Kjøtt i mørket)

Serveres med potetog rørte tyttebær. Tilsett løkbåter, så mye løk som du vil ha. La det småkoke til kjøttet er mørt og godt
Gryterett med kjøtt og rotgrønnsaker

Gryterett med kjøtt og rotgrønnsaker

Er feks en gulrot begynt å bli dårlig på den ene siden kan en bare skjære det bort, sjekk alltid grønnsakene før du eventuelt kaster de
Fiskesuppe med potet

Fiskesuppe med potet

Er heller løk som går igjen med jeg liker ikke, men det går som regel ned det også tilsluttet. Mange lurer på om ungane spiser fisk når det blir servert i barnehagen, og ja det Gjør de
Helstekt and med sukkerglaserte poteter

Helstekt and med sukkerglaserte poteter

Legg timian, løk, gulrot, stangselleri, hvitløksfedd, laurbærblad i bunnen og hell vann over. Stuffing er ikke min greie til and, men dersom vil du ønsker å stuffe andren kan du gjerne bruke en blanding av svisker, eplebåter, løk, hvitløk, chili, sitron, stjerneanis og kanelstang
Sunn pølsegrateng

Sunn pølsegrateng

Kutt opp og kok gulrot, pastinak, potetog kålerabi i lettsaltet vann til de er myke (ca. Det siste minuttet eller så kan du ha oppi blomkål, brokkoli ogløk
Fylt kalkun med tradisjonelt tilbehør

Fylt kalkun med tradisjonelt tilbehør

Ta ut innmatposen av kalkunenBind opp kalkunen med hyssing så ikke vinger og lår sprikerFyll kalkunen med stuffingenGni kalkunen inn med sitron og pensle med smeltet smør som er blandet med salt og pepperSkjær løkoggulrot, og evt andre rotgrønnsaker og legg de sammen med vann i bunnen av langpannenStek kalkunen en halv time pr

Kan lammesteken bli for mør?

Jeg skal servere dem langtiddstekte lammelår med bakte og røkte paprika og aubergine, peccorinogratinertepoteter med sjampinjong ogløkog en rødvins- og shitakebasert brun saus
NYDELIG OKSEGRYTE MED POTETMOS

NYDELIG OKSEGRYTE MED POTETMOS

Mens kjøttet småkoker skjærer du opp løk, gulrot, hvitløkog sellerirot i små biter. Start med å steke løken på middels varme til den er gyllen og blank
Hønsefrikassé

Hønsefrikassé

Ha hønen i en stor kjele sammen med gulrøtter, poteter, sellerirot ogløk i store biter. Kok opp og la det koke til kjøttet løsner fra beinet på hønen