Gulrot grovkuttet. Skjær små lommer i kjøttet med en skarp kniv, og dytt inn rosmarin oghvitløksfedd. Legg de kuttede grønnsakene oghvitløkfedd i en langpanne, og hell over vannet
Igår hadde vi en deilig middag med rotgrønnsaker oggrytekjøtt/ sosekjøtt. Blogg. Det er lurt å velge kjøtt som oksehøyrygg da kjøttet blir mørt og godt
Er heller løk som går igjen med jeg liker ikke, men det går som regel ned det også tilsluttet. Mange lurer på om ungane spiser fisk når det blir servert i barnehagen, og ja det Gjør de
Legg timian, løk, gulrot, stangselleri, hvitløksfedd, laurbærblad i bunnen og hell vann over. Stuffing er ikke min greie til and, men dersom vil du ønsker å stuffe andren kan du gjerne bruke en blanding av svisker, eplebåter, løk, hvitløk, chili, sitron, stjerneanis og kanelstang
Kutt opp og kok gulrot, pastinak, potetog kålerabi i lettsaltet vann til de er myke (ca. Det siste minuttet eller så kan du ha oppi blomkål, brokkoli ogløk
Ta ut innmatposen av kalkunenBind opp kalkunen med hyssing så ikke vinger og lår sprikerFyll kalkunen med stuffingenGni kalkunen inn med sitron og pensle med smeltet smør som er blandet med salt og pepperSkjær løkoggulrot, og evt andre rotgrønnsaker og legg de sammen med vann i bunnen av langpannenStek kalkunen en halv time pr
Jeg skal servere dem langtiddstekte lammelår med bakte og røkte paprika og aubergine, peccorinogratinertepoteter med sjampinjong ogløkog en rødvins- og shitakebasert brun saus
Mens kjøttet småkoker skjærer du opp løk, gulrot, hvitløkog sellerirot i små biter. Start med å steke løken på middels varme til den er gyllen og blank