Grove eltefrie rundstykkermed solsikkefrö. I og med at de skal heves over natten så må du lage de kvelden innan du skal spise de, og steke de om morningen
Det er bakedag og jeg trår vanligvis til med hjemmelagde knekkebrød (siden jeg ikke spiser brød) , men denne gang ville jeg gjøre søster glad og bakte rundstykker
Start med å kverne/gjøre mandler, havregryn og cashewnøtter om til mel. Hvor deilig er det ikke å ha med seg ferske rundstykker på tur sammen med en pakke kalkunpålegg eller ost
Disse er litt ekstra grove så passer perfekt som frokost, i matpakka eller til høstens supper. Endelig er formen bedre, og i går laget jeg deigen for å kunne spise ferske rundstykker til frokost i dag
Idag vil jeg dele oppskrift med dere på noen knallgode rundtstykker jeg laget i går. Pensle rundstykkene og strø enten solsikkekjerner, sasamfrø eller havregryn på toppen før steking
Siden jeg ikke er så glad i å rulle ut rundstykker er brytebrød tingen for meg, Dette her ble virkelig gode og saftige små brød og både raskt og enkelt å tilberede
Disse lagde jeg kjempeofte før, og har liksom bare blitt til Ingvilds rundstykker. Pensle rundstykkene med egg og pynt med gresskarkjerner, sesamfrø og solsikkekjerner
De blir så utrolig saftige med revet gulrøtter oppi, og jeg anbefaler dere å teste de ut en lørdag eller søndag morgen slik at familien får de rykende ferske
Jeg laget en litt grov deig med endel korn. Edward og jeg laget rundstykker på søndag og denne gang ble de dinosaur rundstykker,noe som var veldig stas
Har du lyst til å bake gode og groverundstykker til matpakken, men synes det er et ork. Jeg synes det blir ekstra godt medsolsikkekjerner strødd på toppen