Lavkarbo – groverundstykkermed Parmesan. Og så litt egg og melkeblanding til å pensle med. Jeg brukte rømme og hadde på litt havregryn på toppen, hadde ikke gresskarkjerner i skuffen
Start med å ha mel, salt og tørrgjær i en bakstbolle. Dersom deigen virker litt for klissete til å begynne med så venter jeg gjerne med å tilsette mer mel til jeg har eltet en deigen en stund
De passer like godt til frokost, lunsj, middag eller kveldsmat – og hvorfor ikke servere myke groverundstykker sammen med et ostefat, til skalldyr eller til klubben og kanskje vennefesten
Jeg har begynt å ta naturell yoghurt i rundstykker/baguetter. Pensles med egg, og ta linfrø på toppen. 1 kopp linfrø1 kopp solsikkekjerner 1 kopp havregryn1 kopp sesamfrø 5 dl vann5 dl melk 3 ss honning (kan sløyfes)1 ts salt1 liten boks naturell yoghurt (eller rømme, kulturmelk