- 1 kg kyllingfilet. - 2 ss agavesirup(evt vanlig sirup). - 3 ss peanøttsmør(varmes såvidt for å gjøre det enklere å lage saus av den). Egentlig skal disse spydene grilles, men siden det er dårlig med grilling for tiden, brunte jeg kyllingbitene raskt i pannen, før jeg hev de inn i ovnen i en ildfast form, på grillfunksjonen på ca 180 C. 1 kg kyllingfilet. 2 ss agavesirup(evt vanlig sirup). 3 ss peanøttsmør(varmes såvidt for å gjøre det enklere å lage saus av den)
Hell en dl over i en annen bolle, og spar den til pensling under grillingen. Kyllingspyd gir den perfekte kombinasjon av saftig kjøtt og sprøstekte grønnsaker
Mange tenker at salat er tørt og kjedelig, og at man blir ikkje mett av det. ♦ Kyllingfilet - kutta i biter, stekt med salt, pepper, kyllingkrydder og chilli
på den ene siden og snu den veldig kort før den serveres (Grillingav torsken varierer fra hvor tykk torskefileten du bruker er, så her må du teste deg litt fram
Vips så er alt klart til grillings når du ønsker å grille. Rør sammen en urtedressing av rømme, majones, sitronsaft/sylteagurklake og urter du ønsker og server med kokte nypoteter du varmer på grillen og salat
Grillingavkyllingfilet, den setter seg ofte fast i grillen under steking,. Kok poteter og avkjøl. Legg kyllingfiletene i en bolle, hell i marinaden og bland alt godt sammen
Med solskinn måtte jeg ta den helt ut med grilling og is. Potetsalaten laget jeg av potet og squash som jeg skar i terninger og stekte noen minutter i pannen sammen med finhakket hvitløk og chili
I indisk kjøkken brukes gjerne kjøtt eller kylling med bein fordi da blir rettene mer smakfulle, ikke bare når det skal lages gryter med saus, men også ved grilling og steking