Passer som forrett og tilbehør. Da var vi kommet til siste dag med greske retter, og jeg syntes det passet fint å avslutte uken litt letter (etter all ostegalskapen) med klassisk gresk salat og bakte limabønner, nam
Gresk moussaka. Dette er min favoritt-forrett. I tillegg til å passe ypperlig som forrett, fungerer den både som en tapasrett og tilbehør til annen middag
Alt av tørket og saltet kjøtt (cured meat) kalles charcuterie, og serveres som aperitif/forrett. Over 3000 meter vokser den sjeldne alpeurten Genepi (på gresk
Vidars greske kjøttkaker. Konjakk, forrett og hovedrett. For mange herrenes år siden, flere år enn jeg liker å tenke på, holdt jeg en sommer til i Provence
Her finner du blant annet både italiensk- fransk- og gresk-inspirerte tips til middager. Siden det er påske og vi gjerne unner oss litt ekstra, har jeg foreslått både forrett, hovedrett og dessert for disse dagene
Gresk salat. Denne salaten passer og godt på et koldtbord, som tapas eller som forrett. Salater kan varieres i det uendelige og det er spennende å prøve nye kombinasjoner