Vi har prøvd å bake ulike brøduten hell. Veien har vært til dels krunglete når det kommer til brødmat, da det ikke har vært så lett å finne noe som hun liker over tid
Jeg har fått noen spørsmål angående glutenfrittbrød i det siste. Jeg har testet ut det meste av glutenfriebrød opp gjennom tiden, så jeg har landet på noen favoritter
Det er laget av fullkornshavre og lages enkelt glutenfritt ved å bruke glutenfrie havregryn. I dag skal du få oppskriften på verdens enkleste mikrobrød
Jeg kan tenke meg at disse passer veldig godt som tilbehør til en kremete suppe eller middag med en deilig saus der du kan bruke brød/bolle/rundstykkene til å suge opp restene av suppen/sausen
Skal ikke bli knekkebrød 200 gram cottage cheese. 100 gram grovt mel el glutenfritt mel. Ha litt vann i. men pass på skal bare jevne ut sånn at deigen blir klissete
Smør en liten brødform (ca. til glutenfri ferdigmix. Oppskriften gir 1 brød. 1 dl malte sesamfrø. 3 ss Fiberhusk/psyllisfrø. Stek brødet på rist nederst i ovnen på 175 grader i 50 min. Oppskriften gir 1 brød. 1 dl malte sesamfrø. 3 ss Fiberhusk/psyllisfrø
GA_googleAddAttr("Tag", "glutenfri"). Nå starter det opp med nister hver dag, og jeg vil helst ha noe annet enn kjøpeknekkebrød i den nista…så da må det bakes og eksperimenteres