Jeg brukte et bakepapir, med minimalt med mel, og deigen var enkel å kjevle (men alle som har gått over til glutenfritt, vet at man kan glemme alt som man lærte om vanlig bakst)
Med vanlig bakst kan man bare bruke hvetemel og få et fantastisk resultat, men skal man bake glutenfritt vil en blanding med ulike glutenfrie mel typer med ulike egenskaper være det beste
Juicerestene kan også brukes, for eksempel som dressing/saus eller i bakst. Om du gjør som meg å lager mandelmelk og juice selv ender du opp med masse "rester" av mandler og grønnsaker/frukt
Ønsker du en glutenfri kake er det bare å bytte ut kjeksene med noen glutenfrie. Man skulle tro det var vanskelig å holde seg unna fra å smake på baksten underveis, men jeg besudlet bare alt med hvetemel så var det uaktuelt å smake på noe uansett haha
Er jo tross alt naturlig glutenfri. På bildene ser du resultatet av deres første bakst. Målet er som alltid å få en deig som ikke er alt for belastende for systemet, med naturlig søtning, godt fett og der glutenet er brutt ned
nå er leiligheten ferdigryddet, vasket og fin, og det lukter deilig nybakst. Trill ut små boller og legg på et stekebrett med bakepapir under, med godt mellomrom fra hverandre
De er også glutenfrie, sukkerfrie, magre og proteinrike. *det er Norge i rødt, hvitt og blått*Selvfølgelig må vi ha god bakst i rette stemning en slik dag
Og den kan lages med soyakremfløte ved allergi, og er også helt glutenfri pga. Og kjærestekokken han er en kake-elsker – så uansett hva jeg rører sammen, setter han pris på min bakst og stønner av nytelse