Fylt butterdeig oppskrifter

Pulled pork i butterdeig

Pulled pork i butterdeig

Fylte rikelig med kjøtt på hver butterdeig og rullet sammen. Denne retten skulle egentlig hett kanin i butterdeig – det spiste jeg nettopp når vi hadde en vårtur til Paris, kjempegodt
Vegetar brokkolipai

Vegetar brokkolipai

Jeg kjøpte en ferdig smørdeig/butterdeig som inneholder færre karbohydrater enn paideg og fylte den med egg, revet ost, brokkoli, rødløk, kalamata oliven og fetaost
Ukemeny - Uke 24 / 2016 ✿ Juni meny ♫

Ukemeny - Uke 24 / 2016 ✿ Juni meny ♫

Lørdagsbiff med soppfyltebutterdeigsnurrer. I dag blir biffen servert med sprø butterdeigfylt med soppstuing, asparges og en av verdens beste peppersauser
Pai med kylling og spinatfyll

Pai med kylling og spinatfyll

Jeg fylte disse med kyllingfilet og spinatfyll. Tin butterdeigsplatene på kjøkkenbenken før du begynner med å lage fyllet
Små terter på rester

Små terter på rester

Med noen plater frossen butterdeig, noen rester fra kjøleskapet og masse små tomater ble disse nydelige små tertene til
Brødspiraler med ost og chili

Brødspiraler med ost og chili

Fylt brød - pull apart bread. 2 ark butterdeig2 ss chilisaus125 gr mozzarella125 gr cheddarChilikrydder. Sett ovnen på 200 graderLegg et ark opptint butterdeig på benken og kjevle den til ca 30x30 cm. Eller benytte ferdig kjevlet paideigFordel chilisausen på deigenRiv osten og fordel dette utover deigenKjevle det andre butterdeigarket og legg det over det andre og trykk godt sammenSkjær deigen i strimler av ca 2 cmKlem sammen endene og vri remsene til en spiralLegg spiralene på et stekebrett med bakepapir og stek i ca 10 minutter til brødspiralene blir luftige og får en gylden fargeServer med et dryss chilikrydder og en skål med chilisaus eller annen dip som for eksempel hummus, guacamole eller salsa verde. 0 2 ark butterdeig
Butterdeigstopper med bær og krem

Butterdeigstopper med bær og krem

Jeg har fylt med pisket krem. Første dessert ut er deilige butterdeigstopper med krem og friske bær. Oppskrift butterdeigstopper
Historisk 17. mai-meny: Dessert
Har du lyst å lage ekte...

Historisk 17. mai-meny: Dessert Har du lyst å lage ekte...

Vi brukte slikkepott for å bre glasuren over de oppstablete og fylte bunnene. Men butterdeigsbunnene kan gjøres klar på forhånd (oppbevar dem i en kakeboks), og da er det bare å montere og gi den 10-12 minutter i ovnen på selve dagen. 5-6 ”asjettstore” butterdeigsbunner, ca. Kjevle butterdeigen ut til 2-3 mm jevn tykkelse. Du får to rundinger på 17 cm av en plate ferdigkjøpt butterdeig

PAI?!

Jeg fylte på med masse spinat, litt kylling, tomater og feta. Trykk ut butterdeigen i en paiform. Butterdeig (3 plater)
Osteterter med eplechutney

Osteterter med eplechutney

Tin butterdeigen og del hvert flak i to. Stek de fylte tertene videre ca 15 minutter. 3 plater butterdeig
Een Confectyr Kage - smakfull fristelse for små og store...

Een Confectyr Kage - smakfull fristelse for små og store...

Vi brukte slikkepott for å bre glasuren over de oppstablete og fylte bunnene. Ta syltetøy ”af Diverse Sorten”, heter det, og anrett godsakene stripevis over lag på lag av butterdeigsbunner, med sitronskalldryss og sukat etter smak
3 Restauranttips i London

3 Restauranttips i London

Jeg satt med min sjokolade og misunte hennes florlette sitrussmakende kreasjon fylt i flakete butterdeig

Øst-afrikanske inspirasjoner

Første rett var blekksprut, nærmere bestemt baby-squid fylt med en blanding av taskekrabbe, agurk, koriander, chili, lime og ingefær