I disse frokostbrødene har jeg brukt gulrot som gir en ekstra saftighet til det ferdige bakverket. Til 18 frokostbrød brukte jeg. GoogleFacebookPinterestTwitterSkriv utE-post Til 18 frokostbrød brukte jeg
Dette er et lettlaget frokost- eller lunchbrød. I Danmark kaller de det for slaskebrød. Det er et frokostbrod som lages med bløt deig slik at det flyter litt ut
Til frokost i dag ble det disse enkle frokostbrødene. Visp så hadde jeg ferske frokostbrød. Raske frokostbrødTil 4 - 5 brød, 1 porsjon1 egg2 ss havregryn2 ss havremel, eller annet mel som speltmel eller bokhvetemel1 ss bakepro, eventuelt mer havremel1 ts fiberhusk0,5 dl vann1/3 ts saltBland sammen alle ingrediensene
100 gr siktet fint rugmel, 2 dl kokt vann. Til deigen. 800 gr hvetemel, Ca 6 dl vann, 1 ts salt, en halv pose med tørrgjær, 1 ss lys sirup og 1 ss maltextrakt
Her får du en oppskrift på "Oles frokostbrød" (Ole Morten Myhrer, kokk). #hjemmebakt #brød #frokostbrød #nistepakkebrød #lunsjbrød #mellomgrovt #heimebaka
Disse søte frokostbrødene fikk vi servert når vi var på besøk hos Bestemor. Bestemors nystekte frokostbrød med ost, smaker rett og slett helt fantastisk
Brødet passer til alt, enten det gjelder middagsretter, lunch, frokostbrød eller nistemat. Foccacia må vel være en av de mest anvendelige brødtypene som finnes
bland alle ingrediensene godt sammen deigen eltes i 10 minutter heves i 1 time deles i 2 emner legges i smurte brødformer, eller form runde brød og legg på bakepapirkledd stekebrett heves til dobbel størrelse (30-60 minutter) sett stekeovnen på 250*, skru ned til 200* når brødene settes inn stekes på nederste rille 35-50 minutter (ut fra størrelsen du lager på brødene) #bakst #hverdagsbrød #frokostbrød #heimebaka