Dette er en av mange granola og frokostblandingoppskrifter jeg har publisert her på bloggen. Granola er oftest laget av havregryn, nøtter, honning og noen ganger puffet ris, som stekes i ovnen til det blir sprøtt
Ha juice, cocosa og honning i en kasserolle, og varm opp til alt er oppløst. 2 ss olivenolje. 1 ss honning. Frokostblandingen er holdbar i ca 1 måned. 2 ss olivenolje. 1 ss honning
Frokostblandinger i ulike varianter står ofte på frokostbordet hos mange nordmenn. Ha agarvesirup og olivenolje i en kjele og varm forsiktig opp til det er helt flytende
Denne granola eller frokostblandingen, inneholder bare frø og nøtter. Sammen med kanel og god honning blir denne granolaen ekstra smakfull, og nydelig å ha til yoghurt eller toppe en smoothie bowl
Men av og til må vi ha en variasjon fra smoothie, havre eller hirsegrøt, yoghurt og bær, og da kan denne knasende frokostblandingen være et smakfullt alternativ
Denne kan jeg spise som den er, rett fra boksen, på tyrkisk yoghurt, med melk som frokostblanding, som kakebunn til ostekake eller sammen med vaniljekesam og hjemmelaget eplemos som en variant av tilslørte bondepiker
Brød, kjeks og frokostblandinger. Oljer, velg raps-, olivenolje og kokosolje. Honning. Så var det tiden til å minne seg selv om hva man burde/ville/skal/ eller kunnet spist
God å drikke, ha på frokostblanding og i mat. Etter tirsdagens bodybalance-time tok jeg meg et deilig bad med restene av mandelmelken som jeg laget i helgen og en hårkur laget på honning og olivenolje