Foccacia. Foccacia er et suverent tilbehør til supper og italiensk mat. Problemet vårt med den tradisjonelle foccacian er at vi ofte får problemer med magen i etterkant
Foccacia må vel være en av de mest anvendelige brødtypene som finnes. Noe av det som er fint med Foccacia er at brødet kan smakssettes på ulike måter, alt etter hva en skal bruke det til
Her kommer oppskrift og fremgangsmåte. Ha mel, tørrgjær, salt og krydder i bollen først. Jeg ville ha noe raskt og enkelt som vi kunne ha til en pastasalat med biff, og valget falt på Foccacia
siktet speltmel eller hvetemel 1 pakke fersk gjær (tørrgjær kan også brukes) 2-3 ss sukker eller honning Salt Litt chilipulver Vann (ca 9 dl) 1 glass soltørkede tomater
De var nydelige, og i dag spurte jeg nabokona om oppskrift. Fylte horn og foccacia i brødform. Hun sa at hun hadde ikke en spesiell oppskrift, men at hun bakte horn med litt grovt mel og hadde tomatsaus, skinke og ost i hornene
Denne oppskriften er ganske stor, og er til en hel langpanne. - 1 pakke fersk gjær (eller en pakke tørrgjær). 4 )Stek foccacia'en i midten av ovnen på 230 grader i 20-25 minutter. 1 pakke fersk gjær (eller en pakke tørrgjær)
Hvis middagsplanene endrer seg lager du bare et foccacia brød som du legger i fryseren. Jeg gjentar meg nesten selv til det kjedsommelige, men eltefrie oppskrifter har revolusjonert kjøkkenet mitt