Fredagskos i dag blir reker, blåskjell og krabbeklør - og så loff. Jeg må innrømme at loff ikke er kvardagskost hos oss, her er regelen jo grovere dess bedre, men en liten utskeielse blir det i dag
Her kommer oppskriften på en saftig og god loff som er stappet full av pesto og parmesan. Hvis du vil se video av hvordan jeg lager denne loffen så sjekk ut instagram @idagranjansen
Bare start med å se på denne videoen som jeg har linket til HER, så ser du hvordan dette brødet er flettet + mange andre måter å forme deig på, både vanlig loffdeig og søt deig
Dette er en god oppskrift på loff som Morten Schakenda står bak. Du trenger selvsagt ikke lage fletteloff om du ikke vil, oppskriften kan du bruke til «vanlig» loff eller rundstykker også
Pensle den ferdighevde fletteloffen med egg og dryss litt grovt salt over. 1 loff. 1 loff. Det er gøy å forme/flette med både færre og flere remser enn 3 remser
Jeg var ikke klar over at vi også fikk brød med i kassen, og jeg hadde lenge hatt lyst til å prøve meg på en skikkelig loff-oppskrift, så da ble det hjemmebakt loff til