Bland egg og fløte i en kasserolle og varm det til det tykner. Dagens variant er en lavkarbo utgave hvor vanlig sukker er byttet ut medsukrinmelis og vaniljesukker er byttet ut med vaniljepulver
Denne himmelske Tiramisu dippen, er fra dyktige Cathy med bloggen Lemon Tree Dwelling. Ha kremost, melis, kaffepulver og kaffelikør i en bolle og visp til du får en jevn og kremet blanding
Pisk fløten til krem. Miks mykt smør, melis, vanilje og sitronsaft til hvit smørkrem. Hvormye frosting du trenger varierer etter hvordan du skal pynte kaken
Pisk ost og melis helt hvitt, tilsett fløten og pisk til en stiv krem. På torget her hvor jeg bor står det en mann som selger Jelsa jordbær, og de er så utrolig gode
Med andre ord kan du som væske i denne oppskriften benytte det du har av kulturmelk/rømme/kremfløte i hus… Det som er viktig er at du har en noe ‘fet’ væske, altså ikke lettmelk
Varm fløte til kokepunktet. Pisk smør litt før siktet melis tilsettes litt etter litt. Den kommende konfirmanten fikk med seg prøvebaksten hjem, så jeg rakk dessverre ikke å forevige hvordan kaken så ut innvendig