1/2 liten løk1/2 rød paprika3-4 cherry tomater1 ss smør2 krm karri2 krm paprikapulver, gjerne røkt1 1/2 dl kremfløte1/2 dl fiskefond1/2 dl vann2 ss appelsinjuiceRød pilaffiris. Tilsett krydder, fløte, fiskefond, vann og appelsinjuice, og la sausen småkoke i ca 10-15 min. 1/2 dl fiskefond
evt litt fiskefond eller buljong. evt litt fiskefond eller buljong. Posted by Torill Anita. Tweet. Fiskegrateng er en rett jeg ikke lager så ofte, men som jeg er veldig glad i
3 dl fiskekraft (fiskefond av skalldyr er fin å bruke hvis du ikke har kraft). 3 dl fiskekraft (fiskefond av skalldyr er fin å bruke hvis du ikke har kraft)
Tilsett evt litt fiskefond. Posted by Torill Anita. Tweet. Denne lakselasagnen er litt annerledes enn andre jeg lager siden jeg ikke har brukt tomatsaus