Disse baguettene får myk skårpe, i motsetning til franske baguetter. Hvis du foretrekker franske baguetter, finner du oppskriften på bloggen min INGREDIENSER 4 MELLOMSTORE BAGUETTER
Baguetter er et veldig anvendelig bakverk og brukes som tilbehør til suppe, gryteretter, til ost, som en real blings, som bruscetta eller crostini – altså til det aller meste
Det fine med tomater er at selv om de blir kokt og tilberedt, beholder de alle næringstoffene. Server gjerne sammen med hjemmebakt brød eller baguetter og en frisk grønn salat
Her ser du noen av de fine glutenfrie brødene og melkefrie ostene vi har funnet. Ikke la deg skremme av navnet eller den store spiseskjeen med karri som går med
Her vil jeg dele med mine fine lesere om hvor enkelt det er å lage gode blåskjell. Etter en lang uke på jobb, er det godt å sitte seg ned med sin kjære og nyte et deilig måltid og fin atmosfære med levende lys
Det bugner av fine knoker i butikkene nå så det er bare å løpe og kjøpe, ikke er det dyrt heller. Servér med baguetter eller flatbrød 1 lettsaltet svineknoke (Hvis de er små bruker du 2)
Jeg har slurvet og slumpet, jeg har gjort feil ting på feil dag, jeg har syntes hans deig har vært vekselsvis løsere og fastere enn jeg har tro på og justert litt etter behov, jeg har til og med hevet grovt mel i en del av den fine starteren for å se hva som skjedde istedenfor å kaste restene, og vil dere tro det
gode grønnsaker, fine farger, god smak, magert kjøtt og alt i en form. Denne retten serverte Marius meg på vår første date hjemme på hybelen hans i Halden for nesten 8 år siden
Skjær fine skiver og resten av hvitløken og fres den i oljen. En "liten" oppskrift som atter en gang har bevist for meg at jeg er i overkant redd for å lage for lite mat