For noen dager siden laget jeg et nydelig syltetøy av fersken. Fersken syltetøy. Start med å skrelle skallet av ferskene og fjern stenene, så skjærer du de i mindre deler
Du kan fylle galetten med nesten hva du vil, jeg syntes steinfrukt som fersken, nektariner og plommer sammen med blåbær er den perfekte kombinasjonen for en sommerpai
Ferskener karamelliseres i ovnen med smør og ltt brunt sukker på toppen, og med et lite hint av honning og vanilje, som gir en fantastisk aroma og smak
Noen ferske eller hermetiserte frukt, jeg brukte hermetisert fersken. Som det sies. Som skomaker uten sko, ofte nøyaktig … noen ganger også i mitt tilfelle
Under hviletiden sauterer du raskt frisk fersken, rødløk og dadler i stekefettet. Skrell de små rødløkene, skjær fersken eller nektarin i båter og fjern stein fra dadlene og skjær i strimler
med fersken og ingefær. Del begge ferskenene. Sil blandingen for å få ut fruktkjøttet fra ferskenen. Tilsett så den andre ferskenen og la det stå i kjøleskapet frem til servering