Forslagtilerstatninger ser du ioppskriften. Fordel røra imuffinsformer. Ha kremost, egg, melis og vaniljesukkeri en bakebolle og pisk dette godt sammen
Jeg har dessverre ikke noe godt forslagtil en erstatningfor dette produktet, men kanskje noen med bedre oversikt over glutenvennlige rømme/creme Fraiche-erstatningerfinner en løsning
Absolutt er god erstatning og jeg syns ikke denne girkunstig eller «kald» smak. Selv bruker jeg steviadråpertil kaffe, grøt, kesam/cottage cheese, kaker, glasur og proteinfluff, for å nevne noe
La det bare akkurat smelte, og ta kjelen av platen foravkjøling. En enkel sjokoladeglasur oppå er supergodt, men disse står også fint helt alene, kanskje med et lite dryss melis på toppen
Jeg tror nok liksom-trønderen var fornøyd med erstatningen. Jeg har ikke vært så veldigvillig, for det er ganske mye jobb med den kaka, og når jeg ikke kan spise mer enn et mikroskopisk stykke selv har jeg ikke så veldig lyst til å bruke så mye tid på bakingen
Til kremen brukte jeg Sukrin-melisi stedet forvanligmelis. Avkjøles iforma før glasuren has på. Oppskriften kan like godt lages med vanlig sukker og melis dersom fruktose tåles
Gulrot er en god erstatning. Fordelglasuren på muffinsene. Med en stavmikser går dette veldigfort. Tilsettmelis og vaniljesukker og rør tilglasurenblir glatt og jevn
Produktet har ingen fullgod erstatning, men en halvgod løsningfinnesimidlertid. Andre tips jeg kun har lest meg til er å tilsettelitt kakao i stedet for all melisen så får den sjokoladesmak og brun farge