Server eplekaken lunken med vaniljesaus, pisket krem og/eller vaniljeis. Ha deigen i en rund form (24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i ca 40 min (sjekk med kakenål at kaken er gjennomstekt)
Det vil si at det ikke er en panne med plast eller tre. Sett ovnen på 180 °C. Skjær eplene i skiver. Smelt muscovadosukker, sukker og smør til karamell i en stekepanne
pisket cremefraichemed vanilje. Prøv gjerne også å servere eplekakemed milde myke oster som f. Min personlige favoritt er å spise kaken med noe som ikke er veldig søtt
Lun eplekakemed pisket krem. Saftig og enkel eplekake. Hvis du ikke er så heldig å ha et epletre i hagen, eller kjenne noen som har det, så bugner butikkene nå med gode norske epler
Her har jeg pyntet min med en eple-svanen som jeg har tidligere lagt ut HER I eplakerøren tilsatte jeg Mors hjemmelagde kakefyll med vaniljesmak og litt cremefraiche
Eplekakemedcremefraiche. Er du like glad i epler og eplekake som meg er dette en kake for deg. Denne kaken er laget med rømme som gjør den både sprø og saftig