Jeg forstår at jeg står i fare for å støte mange nå, for jeg vet at "alle" elsker risengrynsgrøt, så vær snill å leggigjen en kommentar om du tilhørermindretallet og kan dele med meg noen støttende ord
Har tidligere blogget innlegg om rislapper og riskrem. Bland grøten med melk og egg. Dette er ingenbig deal, men en god måte å utnytte rester av risengrynsgrøt på
Enten ved at egg og melk blir posjert i vannbad, eller ved at gryn eller mel blirtilsatt. Den skal være som en god og tykk risengrynsgrøt, men ikkeseig
Tilsettrisengrynsgrøten og rør jevnt. La deigen stå og svelle i ca. 700 g ferdiglagetrisengrynsgrøt (ca 5 dl) – Må være helt kald. 3 store egg5 ss sukker½ ts kardemomme1 ts kanel1 dl hvetemelHa egg, sukker, kardemomme, kanel og hvetemel i en bakebolle og vispblandingen jevn. 15 minutter. Stek små gylne lapper i stekepanne på middels varme, 4 om gangen. 3 store egg
Bland sammen egg, mandler og sirup. Egg. Tenk risengrynsgrøt eller skillingsboller. Nammis. Kjevle ut pizzabunnen (helst ganske tynn) og fordele eggeblandingen utover pizzaen som bunn
Itillegg ble det masse egg, grønnsaker og krydder. I morgen blir det Risengrynsgrøttilmiddag og riskremlagingtil julaften og tv titting, så er jeg klar til julaften og FRIi mange dager, det skal bli så HERLIG
For jeg tilsetter en kladd meierismøri grøten og når den er ferdigpisker jeg et par eggi grøten. I dag har jeg laget Risengrynsgrøt, som vispisermitt på dagen, da det er lørdag