Risengrynsgrøt oppskrifter

1 Lagre

Risengrynsgrøt

Risgrøt er en gjenganger til jul, men det smaker godt til middag resten av året også. Med sukker, kanel og et smørøye på toppen og servert med et stort glass rød saft til, smaker grøtmiddagen deilig
3 Lagre

kanelgryte

At kanelen duger til masse annet enn risengrynsgrøt er faktisk relativt nytt for meg, og igår fikk denne barkesaken dominere lørdagsmiddagen her i gården(eller strengt tatt broderens gård)
2 Lagre

Rømmegrøt

Risengrynsgrøt. Rømmegrøt. Oppskrift (4-5 personer). 7 ½ dl seterrømme. 3 dl hvetemel. 7 ½ dl melk. 1 ts salt. Smør, sukker og kanel
2 Lagre

Riskrem

6 porsjoner10 dl kald risengrynsgrøt (må være helt kald)½ ts vaniljesukker1 ss sukker3 dl kremfløtePisk kremfløten til krem med vanniljesukker og sukker og bland den forsiktig inn i grøten
1 Lagre

Rislapper

Rester av risengrynsgrøt kan bli til gode rislapper til kveldsmaten eller søndagsfrokosten. Rester av risengrynsgrøt kan bli til gode rislapper til kveldsmaten eller søndagsfrokosten
Søkeforslag og sider