Dipp dem gjerne i sweet and sour saus eller soyasaus. Fyllet kan du naturligvis variere med de grønnsakene du har tilgjengelig, det viktigste er at alt blir finhakket eller raspet slik at det ikke tar hull på rispapiret
Særlig fordi de er laget med rispapir som ikke lager en oppblåst og dum mage, og fordi mannen i huset lager en heeeelt amazing sweet chilisaus som vi dippervårrullene oppi
Der finn du eit enormt utval av sausar, dippar og krydder, og ikkje minst fersk koriander, som er heilt vesentleg for å få til den rette smaken på vårrullane
Jeg blir så forvirra når jeg bestiller meg en vårrull og får en glassmanet med salat og gulrot. Det ser litt grumsete og rart ut til å begynne med, men vil forvandles til en luftig og kremet dipp etterhvert som det blander seg
OG den passer helt perfekt som dipptil ovnsbakte poteter, eller som saus på kylling. Denne fikk jeg servert tilvårruller, men jeg har siden brukt den til salat og som en kald saus til for eksempel kylling
Kan brukes til bla nachos, dipp, tilbehørtil gryteretter og som snacks. Som vanlig finner du alt du trenger å vite om bestilling, tips og triks i Den store Iherb guiden
Klikk her for flere dipper eller sauser. Når jeg en gang iblant spiser ute på restaurant og bestiller sushi, maki eller sashimi, serveres den med en saus som heter Ponzosaus
Server med en god dipptil. Nå er fyllet klart, så er det bare å rulle sammen tilvårrull. Ha så i hodekålen og gulroten og stek noen minutter til før du tilsetter resten av grønnskene
Anbefales til å lage tempura kylling som serveres med søt chili saus tildipp. Rispapir brukes i stor utstrekning til innpakking av Vietnamesiske vårruller laget av svin eller sjømat