Vi spiser mye brødmat i Norge – veldig mye. Eller kanskje jeg heller burde si hvetebasert mat. De fleste spiser hvete – i en aller annen form – til praktisk talt alle måltidene
min daglige rutine. Skrevet 16. 11. 2016 klokken 22. 13. Tidligere i høst var jeg på en deilig og inspirerende frokost med Exuviance, og fikk med meg noen produkter hjem som jeg fikk prøve
Her har du den berømte forkosten min. Jeg merker så utrolig stor forskjell hvis jeg får i meg en brødskive, ett eller to knekkebørd eller rett og slett, havregrynsgrøt
I dag skal vi ha fjellørret til middag. Stekt i gode mengder klarnet smør. Fiskene som min datter fisket da hun var på sommerferie i Loppa, ligger nå på kjøkkenbenken og tiner
Hjem igjen etter daglig leder konferanse. 11. 03. 2015 kl. 08. 18 i. Personlig. Ingen kommentarer. Her ser dere meg veldig spent før jeg skulle gå på scenen
Hjemmebakt brød er å blir tusen ganger bedre enn det du kjøper på butikken. Men jeg skal innrømme at jeg har prøvet og feilet noen ganger før jeg fikk til et saftig brød, med god skorpe
/skrevet i samarbeid med Atkins Norge/ Ja da, nå kommer den på bloggen også. Det var egentlig ikke planen, men jeg får altså spørsmål om fremgangsmåten på Snapchat hver eneste dag