Pasta ogpølser er mat som barn liker, ogdenne pølseformen her er ikke noe unntak. Kok pastaen etter anvisningen på pakken og skyll den i kaldt vann når den er ferdigkokt
Legg den ene siden over pølsen, brett inn sideneog rull til deigen er lukket. Her kan du selvsagt erstatte grillpølsene med noen gode pølser fra slakteren, tilsette litt løk og biter med sylteagurk før du ruller så har du en god innbakt voksenpølse
Varm kjøttfarse er ikke bare vrang å jobbe med, den gir også mindre gode pølser. Det er derfor jeg blander farsen med is og kjøler den ned med en pose is mens du holder på (om du ikke har plass i kjøleskapet) På vinterstid er balkongen et fint sted å ty til ekstern kortidslagring (godt tildekket, så klart)
Dette er nok mer mettende og næringsrikt enn den «vanlige» pølsa med brød. Eltefri gjærbakst har blitt redninga mi, også når det gjelder annet enn grytebrød
Aller best blir denne gryten hvis du har noen grove smakfulle pølser med høyt kjøttinnhold. Av pasta kan du bruke det du har for hånden, om det er små eller store makaroni eller spaghetti
Litt lat, men jeg elsker å imponere og glede andre. Derfor er det ingenting som er bedre enn enkel og smakfull mat man kan servere til noen man liker godt
Pølsene (Pølser kan inneholde gluten, og veldig vanlig med melk i, så sjekk dette om du trenger det) delte jeg i to og skar kryss i begge endene, det gjør en fin effekt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.