Hell i hvitvin og vann, smuldre i fiskebulongterning og rør inn cremefraiche. En veldig god lakserett med litt syrlig saus, en lakserett som lages på kort tid og den lages kun på stekepannen, enklere blir det ikke
Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
Visp sammen creme fraice, melk, salt, pepper og pressa kvitløk om du ønsker det. Gratengen gir fra seg saus, så noko ekstra saus eller dressing på sida er ikkje nødvendig
Hell over fiskekraft og cremefraiche, la det koke til det tykner litt. Som saus har jeg laget en enkel sitronsaus, og som tilbehør smaker det godt med poteter, pasta eller couscous
Cremefraiche, nok til å smøre utover, og dekke laksen. Smør cremefraiche i et tykt lag over fisken. Det kan se ut som om vi bare har spist laks i det siste, det har vi altså ikke, men jeg har spart opp oppskrifter og bilder av nye retter som er verdt å fortelle om, så da blir det kanskje mye av en ting
Hakk bladene fra korianderen fint, og bland med crème fraiche, og presset saft fra limen. Sweet chilisausen og sesamtoppingen gjør seg veldig godt til laks, og den litt syrlige koriandersausen gir fin balanse i smaken
Skulle maten kjennes litt tørr, bruk det flytende i den ildfaste formen som saus. Hvis du har ørretfilet (laks) kan du gjøre som du ser på bildet under