Kjenn etter, deiga skal kunne gå an å forme mellom fingrene uten å vere klissette. Cookie dough høres litt bedre ut enn kakedeig som man kan sei på godt norsk, men det smaker på en måte ikkje kakedeig heller
Bland godt sammen rismel, maizenna, natron, salt og bakepulver og rør dette godt inn i deigen. Rør smør og begge sukkertypene til det blir lyst og porøst
Sikt i mel og rør blandingen sammen til en deig. Bruk hendene, rull deigen i valnøttstore boller og plasser dem litt fra hverandre på et stekebrett (du trenger ikke fett eller bakepapir)
Skjær opp deigen i skiver, og legg de utover en bakepapirkledd stekeplate. Melisglasur – jeg pleier å bruke en blanding av melis, eggehvite og gjerne en dæsj vann
En skvett vann til en smuldrete knadeig konsistens. Det skal være smuldrete,så den er litt vanskelig å få sammen,jeg liker den sånn,det skal være sånn med cookie dough,men hvis du vil ha den litt mer klissen så kan du tilsette mindre proteinpulver og feks en eggehvite
Fyll skje/iskremskje med deig, og slipp deigen ned i bollen med kjekspulver. Skjekk dette innlegget. Min oppskrift på snickers cookies er inspirert av denne oppskriften, og så klart snickers sjokoladen
Trill kuler av deigen og legg de på en bakeplate. Kjør alt fort sammen til en glatt deig, altså at det ikke er noen biter av bønner igjen og alt er godt blandet