Da kan du se det på dagens snapchar, navnet er Fitfocuse Husk at du kan lagre dine favorittinnlegg direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin HER Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag
Og så skal ikke brunsukkersmaken være helt overvelvende. Og nå som jeg kan lage perfekte cookies, vel så lager jeg de kanskje litt for ofte *fnis*… Jeg er veldig kresen når det kommer til cookies
Hell sjokoladeblandingen oppi en bolle med cornflakes og bland det godt sammen. Konsistensen på denne ble helt perfekt så jeg leker allerede med tanken på å lage en sjokoladebund med bringebærmouse
Store, myke cookies – sukkerfrieogmed litt mer fiber og protein. Jeg har planer om å sette meg ned med en velfortjent pose smågodt når kvelden kommer, men jeg vil gjerne dele denne oppskriften på sukkerfriecookies til de av dere som måtte ønske det
Hjemmelagte cookiesmedsjokoladebiterog hakkede nøtter. * Velg alltid sertifisert glutenfri havre om du har cøliaki * Peanøttsmør kan byttes ut med andre nøttesmør, smaken blir litt annerledes
dersom folk bruker tid på å klage på trivielle ting, og gjerne hvis de ikke kommer med noen form for konstruktiv kritikk, men heller regelrett syting, er ståa ganske så bra
150 g sukker. 175 g brunt sukker. Pisk smør og begge typer sukker til det blir luftig og kremete (ca 7-8 min) Bland knust maldonsalt med hvetemel og bakepulver og ha det i røren. Fordel røren på 2-3 stekebrett med mellomrom så de ikke smelter sammen. 150 g sukker. 175 g brunt sukker
Pisk sukker, vaniljesukkerog smør lett og luftig. Oppskriften har jeg hatt liggende på min mobil, og har derfor ingen anelse hvor jeg har funnet oppskriften
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.