Jeg ble inspirert av Vibeke som for en tid tilbake lagde hjemmelaget gelè. Visste du at gelatin er perfekt anti-aging fôr ettersom den er hydrolysert kollagen
Jeg var på foreldremøte på skolen i går og kom i snakk med en av mødrene, i pausen. Det er en modig kvinne som har tatt opp kampen mot den store norske og uendelige pølse-brus- og-godteri-festen som hele vår barns oppvekst fortoner seg som
Bringebærgele. Jeg er vel ikke den eneste som blir inspirert av Gry Hammer om dagene. Denne oppskriften har jeg hentet på bloggen hennes “Fra jord til bord” og geleen kan virkelig nytes med verdens beste samvittighet
Deretter tilettes den avkjølte bringebærgeleen i en tynn stråle. Når kaken er stivnet lages den andre pakken med bringebærgele på samme måte som den første, altså bare halve mengden med vann av det som står på pakken
I går laget jeg sukkerbrød, og jeg lovet å vise dere hva jeg skulle bruke dem til. Jeg har nemlig laget en deilig kake fylt med hjemmelaget vaniljekrem og ferske bringebær
Hjemmelaget Troika. Ingredienser. - Fyll400 g marsipan (gjerne "ekte marsipan" fra odense)200 g nougat 2 pk bringebærgelé 5 dl vann- Overtrekk300 g kokesjokolade30 g delfiafett
Hei. Det er et par måneder siden jeg lagde disse, så nå fortjener de en reprise. De smaker som troika, de er sukkerfrie og proteinrike, og de er ikke så vanskelige å lage som man skulle tro
I vår familie er vi utrolig flinke til å stelle i stand familieselskaper, og siden vi har fått en del krabber nå i hummerfisket, var søndag intet untak