I år har jeg knekt koden til hvordan man bretter en sommerfugl av papir og jeg har blitt riktig så glad i disse skapningene som det er så lett å pyte med
Gratinert søtpotet- og karbonadedeig på brett. 12. 04. 2016 kl. 08. 41 i. Oppskrifter middag. Ingen kommentarer. Dere ble så glad for oppskrift forrige uke, så her kommer et nytt sunt og godt middagstips
Strekk og brett metoden lærte jeg på «God morgen Norge» av Sverre Sætre. Tiden jeg har satt på heving mellom hver bretting passer godt til denne mengden gjær og vanntemperatur
For de som ikke vet hvem Brett Sutton er, kan jeg kort oppsummere. svømmetrener siden 1978 inkl OL-svømmere for Australia, hestetrener, boksetrener og en av de mest erfarne triathlontrenerne i verden (ex treneren til Chrissie Wellington, Loretta Harrop, utallige utøvere i Team TBB og nå for bl
Brett-og-hev-metoden lærte jeg først av Martin Johanson som skriver bloggen Pain de Martin. Strekk og brett deigen mens forsiktig ved å dra kantene inn mot midten mens du dreier bollen 90 grader fire ganger
Brett Sutton, fra St Moritz i høst. De med innfødte damene hadde hver morgen vanngym i banene ved siden av oss noe som tok litt fokus for den australske assistenttreneren til Brett
Brett over kanten nede, og brett inn hvert av hjørnene på sidene. Rull stramt til du kommer til den øverste delen av vårrullene, det vil se ut som om du har en liten konvolutt-brett igjen
Ta deigen ut på bakepapirkledd brett og form deigen med fuktige hender til rundstykker. Dette er rundstykker som er et godt og lavkarbo alternativ til vanlige rundstykker med mel
Deretter pensler du kanten rundt med egg og bretter den sammen. Brett en fin kant rundt halvmånen og stek de på ca 250 grader (over/undervarme) i ca 9-11 minutter
Brett inn kantene og press godt ned i midten, der rosen skal sitte. Legg på bakepapir på bakebrett. Brett den sammen, kjevle ut, brett i 3 lag, kjevle ut, brett i 3 lag, kjevle til 1 cm og legg så i plastfolie og la hvile 15 min i fryseren. La deigen hvile 25 min i fryser etter siste bretting. Legg på bakepapir på stekebrett, og la hvile under plastfolie i 30 min