En kjent og kjær fiskesuppe fra det franske kjøkken, en suppe som det finnes mange varianter av, en suppe der du kan bruke fantasien og det som du får tak i av ingredienser og det er mat med lite kalorier og karbo
Styling og oppskrifter May Knauer/House of Pictures Foto. Bouillabaisse. The post Bouillabaisse – en fransk klassiker appeared first on Vakre Hjem & Interiør
I Marseille-området lærte han av de lokale fiskerne å lage Bouillabaisse. En rett som i utgangspunktet besto av fisk de ikke fikk solgt på markedet, som de kokte sammen med noen grønnsaker og urter, hver mann sin Bouillabaisse
Bouillabaisse er på godt norsk, en fiskesuppe som stammer fra området omkring Marseille i Provence. Til Bouillabaisse blir det som regel benyttet flere slags fisk og eventuelt skalldyr, men sammensetningen varierer
I forbindelse med et cruise vi nylig hadde i Europa valgte vi å avslutte cruiset i Marseille først og fremst for å spise bouillabaisse i byen som på en måte «oppfant» suppen
Vi spiste grillede lammekoteletter, lammeskank, seabass med spinat og hollandaise (bedre saus til fisk skal man lete lenge etter), bouillabaisse, hummer og vi prøvde flere typiske tyrkiske retter som var super gode
Verdens mest berømte fiskesuppe er trolig la bouillabaisse fra Sør-Frankrike. Dette er strengt tatt ikke en bouillabaisse, men en av mine absolutte favoritter når det kommer til fiskesuppe
Resultatet er virkelig verdt det, og minner om fransk Bouillabaisse, men uten tomat. Jeg har vært så heldig å få intervjue noen av Norges beste kokker for et amerikansk magasin
Bouillabaisse. Posted by Torill Anita. Tweet. Håper dere har hatt en fin sommer så langt. Mange av dere er sikkert på ferie nå, noen innenlands og noen utenlands
På Acchiardo har de en nydelig utgave av den kjente fiskesuppen i Nice som ligner en del på Bouillabaisse, men vær obs på hvitløken Jeg vil også anbefale mozarellasalaten deres samt carpaccio av bresaola