En mettende og god suppe er en fantastisk gjestemat, her kan du forberede og lage maten nesten ferdig i god tid før gjestene kommer og kanskje får du mulighet til å sitte med bena høyt og slappe av en stund før gjestene ankommer
Smak til med salt og pepper og kjenn om du synes du trenger mer av honning eller appelsin. Vi trenger det og, og ei vennine har funnet oppskriften og laget suppa sånn at vi, et lite smakspanel med damer kunne gjøre oss opp ei mening
Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
/skrevet i samarbeid med Atkins Norge/ Ja da, nå kommer den på bloggenogså. Og når den i tillegg kan varieres i det uendelige - ja da er det kanskje ikke så rart at Daniel får dette til lunsj sånn ca hver dag
Ha litt olje i stekepannen, og varm den til medium varme. Fisken er sprø utenpå, og "flaky" inni. (hvis du skal servere med ris, husk å sette den til kok litt før du begynner med fisken)
Resultatet ble overraskende godt og jeg deler gjerne oppskrifta med flere. Jeg hadde tatt opp laks og god fiskepudding fra fryseren i går kveld, så da var det bare å sette fantasien i gang og komponere noe godt av det jeg hadde for hånden
Sammen med en valgfri fiskefilet og noen agurkskiver var det bare enda bedre. Jeg er sikker på jeg kan gomle råkostsalat og denne dressingen til det tyter ut av ørene mine, for dette smakte godt
♥ Vask og skjær en søtpotet i mindre biter, kok til mør og mos med en stavmikser. Det er en liten sak som kommer i juni, deler med dere når jeg vet mer
Men nå ville jeg se om jeg fikk til å lage den med en ny vri, og jammen ble det godt. Minstejenten var på middag, og hun vil alltid ha rotmos for det elsker hun, og da blir det også ofte pølser til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.