brun kotelettene istekepannen med litt salt og det krydderet du liker. denne middagen er kanskje ikkelike rask å lage som fjordland sinemiddagsretter, men den smaker mye mye bedre og du har tidtil å lage dette istedet
Halloumibiffer. Bland gulrøtter, halloumi, egg, strøbrød og et kryddemål svart pepper i en bolle. Disse gulrot- og halloumiburgene er vel noe av det beste jeg har vært borti av vegetarburgere
Jeg stekerbiffene hele. Det er lørdag i morgen, og hva passer vel bedre enn biffsnadder og rødvin. Når jeg steker kjøttet bruker jeg jernpanne eller mindeilige nyanskaffelse, den store stekepannen fra JamieOliver
Jeg slenger bare en hel sånn pose i wokpanna, og steker enten kjøttet med eller bruker grønnkålen som tilbehørtilslowcookerkylling, ovnsbaktfisk eller kanskje biff
Bruk en jerngryte med lokk for dette skal kokes istekeovnen. Når kjøttet har oppnådd romtemperatur peprer du det (forsiktig), og stekerkjøttskivene pent brune, gjerne imeierismør
Men imellomtiden koker du opp lettsaltet vann til grønnsakene, og skru på stekeplatentilbiffene (som du har tatt ut og latt stå ute av kjøleskapet en stund for å få romtemperatur før steking)
Økologiskegulrøtter av typen London Torg ferdig forvellet. Så var det biffen da…. Bloggen har vært presentert mange ganger på VG nett, har vært ukensblogger på VG papir