Biff med ovnsbakte grønnsaker. Det er en del som skal lages i denne oppskriften så for å sørge for at alt er varmt når det serveres så holder jeg maten varm i en ovn
Maten for de store anledningene. Det var også Gordon Ramsays signaturrett på hans menyer. Det er mange som tror at retten er oppkalt etter Hertugen av Wellington, han med de engelske gummistøvlene, men det er den ikke
Etterstek biffeneistekeovn. Ingenting er vel bedre enn en god biff. Her har jeg etterstekt dem istekeovn, det lønner seg i hvert fall hvis du skal steke mange
Enkel og smaksrik utgave av den kjente russiskebiffgryta. Det er ikkenødvendig å steke kjøttet og grønnsakene først, men det gir en bedre smak på gryta
Hvis du vil ha dem godt stekt er det lurt å gjøre sistestekingiovn. På nyttårsaften spiste jeg biff med peppersaus, og tanken gikk derfor til hvor mye karnitin jeg nå har fått i meg
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Det «lukker» kjøttsaften inneibiffen under ovnsstekingen, og gir en mye saftigerebiff. Så må du sette på stekeovnen (over- og undervarme), og da kommer det litt an på hvor godt tid du har