Oppskriften fant jeg i denne ukens Norsk Ukeblad og er oppskriften til lege BeritNordstrand. Det aller beste med brødet (foruten at det er veldig sunt og uten hvetemel) er at det er absolutt verd ventetiden
En strålende bok forresten, av Englands svar på både BeritNordstrand og Blomster-Finn, samtidig. Disse glutenfrie flate brødene med teff,koriander og hvitløkssmør smaker helt fantastisk ved siden av tyrkisk linsesuppe, men de kan absolutt spises alene også, eller som frokost eller lunsj med et fyll av f
BeritNordstrand, som har bloggen fravia. Denne oppskriftener benytter jeg av og til når jeg har lyst på ferskt brød men ikke har tid og ork til å kna en deig eller vente på heving
BeritNordstrand. Jeg bruker friske urter i brød og pastasauser, til kryddersmør, poteter og salater. Jeg har hatt en urtehage i plantekasser og krukker i mange år, og den forandres litt for hvert år
BeritNordstrand, som har bloggen fravia. Denne oppskriftener benytter jeg av og til når jeg har lyst på ferskt brød men ikke har tid og ork til å kna en deig eller vente på heving
BeritNordstrand kom i Aftenbladet tidligere denne uken med tips til en litt annerledes matboks. Flere av matpakketipsene til Nordstrand er lite tidkrevende å tilberede, og handler mer om å være litt bevisst på næringsinnhold og kvalitet