Easy to make (so easy even your husband might give it a try), tasteful and versatile. Since then the recipe has lived it's own life in millions of homes around the world, with countless versions developed over time
Men før jeg begynner med oppskriften – har dere fått med dere at jeg har mitt eget bakeprogram. Jeg bruker i dag min favorittkjøkkenmaskin, som også er hovedsponsor av tv-programmet mitt Baka med Manuela
Because of that, let them cool that on the same tray you baked them on. Then combine the brown, white sugar and the butter in another bowl with a handheld mixer or with your hands
Jeg har brukt Bakeiteasy formen. Ingen maskiner og pisking av egg og smør= lite oppvask= + i boken. men jeg brukte easy formen, men røra rant ut…heldigvis ikke for mye…
Den ferdige kaken er litt vanskelig å flytte på, så hvis du har en kombinert kakefat/kakeform (BakeitEasy), så er denne ideell å bruke til denne kaken her
Nå er du klar for å begynne å bake. Jeg valgte å ha i sjokoladeknapper, men det passer også bra med større sjokoladebiter, nøtter, tørkede bær og lignende
Sett kaka tilbake i kjøleskapet til gelélokket har stivna. Da jeg for noen uker siden ble invitert på middag til ei venninne, tok jeg med meg en ostekake med oreobunn og jordbær
Good morning beautiful, This lemon loaf cake is perfect when you have unexpected guests – it is quick and easy to make, and the food processor does most of the work
It is easy to make and so delicious. Today’s recipe is a very delicious Norwegian sponge cake, filled with cream, pastry cream, fresh berries, banana and homemade jam
Det er så deilig å kunne gå i joggesko og vårjakke, selv om det var litt småkald vind i dag. I dag har jeg bakt min påskefavoritt, her finner dere oppskriften ->