- I en annen bolle rører du sammen eggene, kremost, bakepulver og salt. På tide å bake litt igjen. Cloud Bread3 egg3 ss kremost1/2 ts bakepulver1 klype salt- Skill egg og hviter fra hverandre
Til slutt blander man i smeltet smør, salt og bakepulver og rører til en jevn røre. Jeg spiser for det meste hjemmelagde knekkebrød, men det er ikke alltid livet er "rosa" eller man rett og slett er lei knekkebrød, da får man finne på alternativer til man orker å bake igjen
Har noen tantebarn med cøliaki så jeg har laget en god del glutenfrie kaker, brød og annet. Mange sier etter at de har smakt glutenfritt sukkerbrød, at det er bedre enn «vanlig» sukkerbrød
#fredag #helg #mat #bake #brød #rundstykker #økologisk #sunn #helse #kosthold. Dette kan brukes som et vanlig brødmed pålegg samtidig passer det godt å ha ved siden av suppe eller salat
Om du vil ha mindre karbohydrater bytter du ut ønsket mengde tørrvare med nøytralt proteinpulver/bakepro eller nøttemel, du vil da også få et finere brød
Dette trenger du for å bakebrød. Pynt gjerne med gresskar over brødet før steking. Igår kveld var jeg på besøk til en venninne, og hun delte gladelig av en brødoppskrift hun hadde funnet (takk til deg Nina)
Bland det tørre i en bakebolle. Kjør egg og cottagecheese i en blender eller med stavmikser. Sett bollene rett på bakepapir på en stekeplate, strø litt havregryn på toppen