Agurksuppe 2 oppskrifter

I serien sommarfriske supper: Agurksuppe

I serien sommarfriske supper: Agurksuppe

Agurksuppe er lett og frisk, og overraskande smaksrik til å vere laga av noko så enkelt som agurk. Bruk gamle likørglas eller små raudvinsglas, dei passar godt til ein slurk agurksuppe

Nam til mange

Forrett hadde vi egentlig tenkt å droppe, men siden det var en nesten rund dag, var den litt vanskelig å gi slipp på, så vi laget en enkel, kald agurksuppe

Agurksuppe

Buljong og salt tilsettes og suppen må få koke videre ved lav varme 20-30 minutter. 2 båt hvitløk. 2 stk potet

Musserende agurksuppe

2. 1 1/2 dl hakket persille. 1 1/2 dl hakket basilikum. 2 dl kremfløte. 2 dl tørr, musserende hvitvin. 1. Skjær agurker i biter

Kald agurksuppe med dill

2 ss hakket dill. 2 ss sitronsaft, presset. 1 1/2 dl fløte (20%). Lag en puré av agurk, vårløk og sitronsaft

Agurk-suppe

Pisk fløte og egg sammen i en suppeterrin, hell den kokende agurksuppen over. 2 ss hvetemel. 1/2 dl fløte