Glutenfri, sukkerfri og laktosefri smuldrepai. 06. 10. 2013 kl. 13. 21 i. Kosthold. 2 kommentarer. Denne er superenkel å lage - ALLE klarer å lage denne
Det er ikke alltid man kan blogge da andre ting kommer i veien, som f. eks. når ungen kommer hjem med de kjente "første halvåret sykdommene fra barnehagen"
Denne kyllingretten har en nydelig mild smak av kokosmelken samtidig som den har den litt "hotte" smaken av karripaste, og med alle ingrediensene i en panne er den rask og lett å lage
I faget "Kosthold og fysisk aktivitet" har vi laget litt mat med fokus på ulike grupper. Derfor fikk vi utdelt kokeboken "Fra boller til burritos - Kokebok for alle"
Om jeg kan kalle disse for en tapas kan vel diskuteres, men strengt tatt kaller man på folkemunne i Spania alt som kan serveres sammen med en øl for tapas ,og disse passer ypperlig med en øl, så da regner jeg dem som en tapas