Oppdraget er å lage kakene og gi tilbakemelding på hva jeg synes om oppskriftene og eventuelt gi tips og triks om hva som kan endres i oppskriften for å gjøre den enda bedre
Best av alt likte jeg bringebærplukking som ble til verdens beste rørte bringebærsyltetøy og bakingen på kjøkkenet hennes, som jeg fikk disponere fritt
Fordel resten av deigen i formen og stikk de resterende eplene med den tynne siden ned i deigen. Skrell eplene og fjernkjernehuset og del dem i tynne båter
Og deneroverraskende enkel og rask å lage. Kaker. Derfor lagde jeg den før jobb i går morges, litt kake må man ha når det er varetelling etter stengetid på en lørdagskveld
24 stkDeig250 g margarin5 dl vann250 g hvetemel6 eggPynt1-2 ss vann2 dl melisKok opp vann og smør i en kjele, og rør inn hvetemelet, sett det deretter til avkjøling. Det blir passe med 12 kringler pr. 20 minutter
Du må kanskje justere litt potetmelmengden, men det er lurt å prøve seg fram litt og tilsett “jevning” om gangen, kanskje må du til og med bruke litt mer potetmel
I mitt forsøk på å bli venn med en induksjonskomfyr har jeg gått alle gradene fra hardkokte egg (de kokte selvfølgelig over), til brun saus (som ble alt for lys), til at jeg nå begynner å få teken på det
Pakk deigen godt inn i plast og la den ligge kjølig natten over. Smelt smøret i en liten kasserolle. Bruk gelatinplater som vindusglass, fest disse med sukkereller melis på baksiden av veggene før du setter sammen huset
Disse søte frokostbrødene fikk vi servert når vi var på besøk hos Bestemor. Bestemors nystekte frokostbrød med ost, smaker rett og slett helt fantastisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.