Den lages som en pudding av gelatin, fløte, vaniljestang og sukker og pyntes med bærsaus. Ta kjelen av platen og rør inn gelantinen, en om gangen i den varme blandingen
Ta kjelen av platen. og pisk inn yoghurt. Sil blandingen over i en bolle slik at du er sikker på at det ikke blir med noen klumper i den ferdige pannacottaen
Ekstra friskt smaker kaken med ferske bringebær og litt bringebærcoulis. Bland den litt avkjølte espressoen inn i sjokoladeblandingen før du forsiktig folder inn marengsen med en slikkepott
Server desserten med frisk bærsaus og pynt med blåbær. Ingen er vel bedre enn italienerne når det gjelder å skape store smaksopplevelserav få ingredienser på en enkel måte
Siden jordbærene varierer i smak og har forskjellig søthet i seg selv, er det ikke mulig å gi en eksakt angivelse av sukkeret etc som passer til alle hver gang
Med en saus av syrlige bær blir det en fantastisk dessert som egner seg spesielt godt når du skal ha gjester, for den kan med fordel lages i stand dagen før
Sammen med syrlig multe smaker det helt fantastisk. Pannacotta er en av verdens beste desserter. Kjør multene med en stavmikser og sil den til glatt og fin multepuré, uten steiner
Ta kjelen av platen, ta ut vaniljestangen, og rør inn gelatinen. Lag pannacottaen noen dager før servering, dekk over med plastfolie og sett i kjølekapet
En deilig dessert med nydelige smaker. Avkjøl blåbærkompotten før du fordeler den oppå pannacottaen. mai, men dette er en dessert jeg garantert kommer til å lage om igjen i løpet av sommeren
Visp væsken inn i yoghurten og hell i en passende form. Pannacottamed lune bær. Fremgangsmåte Legg gelatinplatene til bløt i litt kaldt vann i et par minutter, smelt de deretter i en kjele sammen med litt vann
Man får selvsagt den beste smakenmed hjemmelaget gelé laget med ekte bær, men i dag viser jeg dere den enkle varianten med kjøpt jordbærgelé, som er den varianten barna pleier å foretrekke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.