Hvis dere følger med på min Instagram konto fikk dere kanskje med dere at jeg nylige besøkte København og tilfeldigvis kom over lunchstedet Palæo hvor jeg fikk serverte noe herlige wraps laget som en omelett
Hva er vel bedre en en varm wraps da. Man blir mat lei innimellom, og det var jeg i dag, mine hjemmelagde knekkebrød (HER) fristet ikke, selv om de egentlig er knakende god
Det blir ikkje første og siste gang eg lager fylt avokado på denne måten, for det var en real smaksfest ♥ Eg har prøvd å fylle med reker & majones tidligere, og no skal eg absolutt prøve meg fram i fleire varianter
mos kjøttet med en gaffel å bland nn finhakket eller presset hvitløk. rør inn kokosmelk med en visp. 1-2 avokado 1 fedd hvitløk 200 Ml kokosmelk saft fra 1/2 sitron salt og pepper. del avokadoen i 2, fjern steinen og skrap ut kjøttet. smak til med salt pepper og sitronsaft 08. 1-2 avokado 1 fedd hvitløk 200 Ml kokosmelk saft fra 1/2 sitron salt og pepper. del avokadoen i 2, fjern steinen og skrap ut kjøttet
Reker inneholder en del kolesterol så en skal ikke spise for mye av reker, men sammen medavokado som i tillegg er kolesterolsenkende er jo dette er perfekt måltid
Kalkunfilet ogavokado er alltid med, resten av tilbehøret prøver eg å variere litt. Denne gangen vart det rikeleg med karrimajones, feldsalat og paprika
Ja egentlig passer bakt avokadomed egg og pepperoni til alle tre. Skulle de ha problemer med å ligge i ro, lag en løs “ball” av aluminiumfolie og legg det under
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.