Winter kyllinggryte
Chefsmat -
Chefsmat -
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 ss solsikkeolje
  • 1 løk, finhakket
  • 4 fedd hvitløk i skiver
  • 1.4 l varm kyllingbuljong
  • 1 stor potet, finrevet
  • 1 ss frisk timian blad
  • 2 ts frisk rosmarin blader
  • 2 x 850g familien pakker skinn kylling lår (telle antall i pakken du trenger 16 totalt)
  • 6 gulrøtter, halvert på langs og skåret i biter
  • 2 pastinakk, halvert på langs og skåret i biter
  • 3 purre, godt vasket og tett skiver
  • mos og erter, for å tjene (valgfritt)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.