Masse forskjellige garnleverandører var det der. Heldig for meg var også en av Skappeljentene der. Marthe var akkurat like blid og koselig som hun ser ut på alle bilder, og stilte gjerne opp til et bilde for bloggen
Var innom det nye senteret Gallerian Strømstad og Strømstad mat – for en opplevelse. Men de kan heller ikke måle seg med vegetar – fri for produktene i denne butkken, hadde litt flashback til de fantastiske matbutikkene i Cannes
Derfor er det litt risky business å tukle med akkurat denne retten. Men nå har Santa Maria tatt på seg utfordringen og kommet ut med en rekke nye produkter i sin Street Food-serie
Ferdig for å fylles i formene. For å lage den fargerike julekaken lagde jeg Vanilla Bean Frosting. Så fort røra er litt fluffy, helles den i en mikserbolle
De som følger meg på sosiale medier, har nok fått med seg min store entusiasme for å bake vakre kreative kaker, enten i marsipan eller som denne moussekaken
Obligatorisk for deg som liker sterk mat. Papaya salaten er svært enkel og lage selv for deg som aldri har laget det før (kan være kjekt å ha smakt den, slik at man har en viss følelse av hvordan sluttproduktet skal smake)
Selv om jeg ærlig talt mye heller vil det enn å løpe med dress, boblejakke, paraply og en pottit på en skje i hånda… Uansett… Det kan være greit å gjøre noe litt enkelt for seg selv noen ganger, for eksempel med denne forretten her
Vil dere ha flere slike forslag til ukemeny (student-style) fremover. Jeg fikk en veldig koselig kommentar her på bloggen for noen dager siden som lurte på hvordan jeg alltid kunne lage en del god mat, og fremdeles få endene til å møtes med dette studentbudsjettet
Bruk en stor ildfast form og sett på lokk eller dekk den med stekefolie før steking. I dag dobblet jeg oppskriften på marinaden og brukte 4 dl kyllingbuljong for jeg skulle servere
Bruk en stor ildfast form og sett på lokk eller dekk den med stekefolie før steking. Denne retten blir best hvis du lar kjøttet ligge i marinade natten over
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.