Mamma pleide også å lage den i perioder. Legg det på med skje, og trykk. og god. Du tar 3 eggehviter og pisker stive med 2 dl sukker. Jeg pleier å bruke en form (22cm i diam) og har. rundt skålen og steker ved 175 grader i ca 30 min. Pisk 1/4 l fløte, og bland i resten av. 1/4 l fløte, og bland i resten av
Etter at jeg fikk kostholdsplan i september har jeg blitt mer og mer opptatt av mat og matlaging. God mat, mat som smaker noe, som er en opplevelse for ganen, magen og øynene
Ikke bare har vi sett på tekniske duppeditter, kjøpt kniver og klappet hjort i Nara, men jeg var også så heldig at jeg fikk være med Wakako på matlagingskurs
Heftene er beregnet for kursdeltakere og kursholdere i Aksjon sunn matglede, og inneholder derfor også forslag til samtaletemaer man kan bruke tid på i matlagingskursene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.