)Ja og i april skal jeg til Berlin forresten, gjett om jeg gleder meg. Dette er veldig voksendrikke, et glass holder i massevis da den er full av rom, Harveys Bristol cream, rødvin,honning, kanel, brunt sukker og appelsin
Vi synes det passet godt lørdag, siden de fleste av disse minnene er fra reiser til Paris. Bordet var pyntet i samme stil, mørkt og diskret luksuriøst, med høye kandelabre, krystall, tallerkener av mørkt glass og blomsteroppsatser med roser og druer
Dette er veldig godt, og jeg tror du blir snill av å spise en skål pudding med rødsaus. i gammeldagse husmorsysler her (da ser vi bort fra at jeg skal komme tilbake med gode råd om kobberpuss når det går mot jul)
Men la oss holde osstil storhandelen, hvordan gjør vi dette. Det er rett og slett INGENTING å tjene på å ikke gjøre det, så nå tar vioss i nakken og begynner pån igjen
Krem og syltetøy hadde nok vår kokeboks opphavskvinner rikelig tilgangtil, vi er i de dannete hjem. hvordan tilberedte man dette luftige bakverket, mon tro - den gangen
Der rører vi med jevne mellomrom mens den stivner til den serveres. Det er jo på slutten av rabarbrasesongen, alt skal bort og gi plass til en ny vekst til senere i sommer
1 del hvit rom. 1 del hvit rom. Mojito er en tradisjonell Kubansk cocktail. Den ble populær i USA på 80-tallet, men har nå dukket opp igjen rundt om i hele verden
Og at Wangenstens også blir kraftigere, vellagret tiltross. Serverte dem helt tradisjonelt med rødløk, litt sjalottløk, rørossmør, sæterrømme og mandelpoteter
I en annen bolle, visp sammen sukker, egg og vaniljesukker til en luftig blanding. Jeg lagde halvparten med marshmallows og andre delen med hvit sjokoladekrem
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.